ACASA  -  PRODUSE  -  SERVICII  -  CATALOG  -  STOCURI  -  PORTOFOLIO  -  CONTACT          


Zumtobel Staff
Bega
Limburg
Boom
Jung
Kaiser
Mennekes
Van Geel
Frankische
Maico Ventilatoren
Partex
Whole
Conta Clip
Finder
Ritto


Blvd. Libertatii Nr.4
Bl.117, Et.7, Ap.19, Sector 4
761061, Bucuresti, Romania
Telefon:
0040-21-317.78.01
0040-21-317.78.02
Fax:
0040-21-317.78.03
Email: contact@


Developed by
Direct DESiGN


 GHID afaceri 
m e m b e r

eXTReMe TrackerLimburg Germania
www.glashuette-limburg.de

Iluminat interior de lux


Firma Glashuette Limburg este o firma in cadrul grupului de companii BEGA-BOOM,specializata in producerea de corpuri de iluminat de interior, din sticla prelucrata manual. Experienta de sute de ani in prelucrarea manuala a sticlei este valorificata in producerea a circa 1800 modele de corpuri de iluminat din sticla superioare, sticla cristal, sticla opal, de o calitate fara egal pe plan mondial.
Un colectiv de designeri, maestri sticlari, ingineri de lumina si creatori de modele isi conjuga experienta pentru proiectarea si producerea unor corpuri de iluminat de lux, sofisticate, de o estetica superioara.
Glashuette Limburg are deasemenea un sector metalurgic propriu, unde se proiecteaza si se produc partile metalice ale corpurilor de iluminat, cu un grad inalt de finisare si protectie.
De peste 38 de ani corpurile de iluminat interior Limburg au castigat in mod constant premiul iF acordat de un juriu international pentru designul excelent. Tot pentru acest motiv firma Limburg a mai castigat "Premiul pentru cel mai bun design" acordat de Germania si renumitul premiu "Corporate Design Award"