ACASA  -  PRODUSE  -  SERVICII  -  CATALOG  -  STOCURI  -  PORTOFOLIO  -  CONTACT          


Zumtobel Staff
Bega
Limburg
Boom
Jung
Kaiser
Mennekes
Van Geel
Frankische
Maico Ventilatoren
Partex
Whole
Conta Clip
Finder
Ritto


Blvd. Libertatii Nr.4
Bl.117, Et.7, Ap.19, Sector 4
761061, Bucuresti, Romania
Telefon:
0040-21-317.78.01
0040-21-317.78.02
Fax:
0040-21-317.78.03
Email: contact@


Developed by
Direct DESiGN


 GHID afaceri 
m e m b e r

eXTReMe TrackerZumtobel Staff Austria
www.zumtobelstaff.com

Zumtobel Lighting GmbH este unul din liderii mondiali in tehnologia iluminatului electric si a sistemelor de iluminare profesionala. Firma se remarca prin solutiile novatoare, practic in toate domeniile care cer o utilizare profesionala a iluminatului de interior : sedii de institutii, scoli, spatii pentru sport si agrement, spatii de prezentare comerciala, zone de tranzit, parcari auto, hale industriale, spitale, spatii pentru arta si cultura, etc.

O realizare deosebita in in domeniul Building Management System este realizarea sistemului LUXMATE, care asigura controlul si optimizarea nivelului de lumina in functie de nivelul luminii naturale si cerintele specifice ale diferitelor locuri de munca, asigurand totodata si insemnate economii de energie electrica.
Sistemele LUXMATE asigura monitorizarea completa a conditiilor meteo din exteriorul cladirii si , in functie de pozitia soarelui si a nivelului luminii naturale, modifica pozitia jaluzelelor, in asa fel incat sa se asigure un nivel optim de luminare. Acest sistem asigura si insemnate reduceri ale consumului de energie electrica pentru aparatele de aer conditionat si pentru iluminatul interior.