ACASA  -  PRODUSE  -  SERVICII  -  CATALOG  -  STOCURI  -  PORTOFOLIO  -  CONTACT          


Zumtobel Staff
Bega
Limburg
Boom
Jung
Kaiser
Mennekes
Van Geel
Frankische
Maico Ventilatoren
Partex
Whole
Conta Clip
Finder
Ritto


Blvd. Libertatii Nr.4
Bl.117, Et.7, Ap.19, Sector 4
761061, Bucuresti, Romania
Telefon:
0040-21-317.78.01
0040-21-317.78.02
Fax:
0040-21-317.78.03
Email: contact@


Developed by
Direct DESiGN


 GHID afaceri 
m e m b e r

eXTReMe TrackerTehalit Germania
www.tehalit.de

Producator renumit de canal si plinta , prevazute cu capac care asigura protectia mecanica si electrica a cablurilor. Īn functie de model, īn canalele pentru instalatii electrice pot fi montate direct prize si conexiuni pentru telefon si faxuri, calculator.
Compania HAGER a fost fondata si isi are sediul in Ensheim, in Sud-Vestul Germaniei, iar produsele Hager si Tehalit sunt distribuite printr-o retea de birouri comerciale sau reprezentate atat pe piata europeana cat si pe principalele piete extra-comunitare de pe intreg mapamondul.
Hager este unul dintre principalii producatori din industria europeana in domeniul materialelor si aparatajelor pentru instalatii electrice. Grupul Hager are birouri comerciale in mai mult de 40 de tari de pe toate meridianele globului. Pe liniile de productie Hager aflate in 14 locatii din Germania, Franta, Italia, Spania, Marea Britanie, Portugalia, Polonia si Australia, se fabrica tablouri si panouri electrice, sisteme de distributie si paturi de cabluri, conectica, aparataj modular de protectie si control, produse pentru managementul energetic al cladirilor si domotica. In centrele de productie Tehalit se fabrica unele dintre cele mai performante sisteme pentru distibutia electrica in plinte si jgheaburi ca si aparatajul aferent acestora. Toata aceasta gama completa de produse, ofera un sistem integrat, care permite electricienilor sa realizeze practic orice cerinta de executie in sistemele electrice de joasa tensiune pana la 630A.